Proizvodi

Sigurnosni prekidaci

 

 

SIGURNOSNI RAZVODNI ORMAN

 

Bezbednost sistema. Zaštita čoveka i mašine.

 

Sigurnosni razvodni orman (sabirna kutija) omogućava jednostavno povezivanje do osam sigurnosnih uređaja sa funkcijama Plug and Play. Univerzalni interfejs uređaja sa 8-polnim M12 konektorima omogućava spajanje širokog spektra sigurnosnih uređaja, uključujući elektronske i elektromehaničke magnetne brave, senzore, panele, svetlosne zavese i prekidače. Verzija sa 8-polnim konektorima daje mogućnost povezivanja 2 sigurnosna ulaza, 2 impulsna izlaza za test, 1 sigurnosni izlaz (interni 2-kanalni), 1 digitalni ulaz za dijagnostiku signala kao i napajanje za priključene sigurnosne uređaje. Time se realizuje prenos i aktiviranje signala na magnetnim bravama, pored sigurnosnih signala tu su i dijagnostički signali. Signali se prenose preko PROFINET/PROFIsafe interfejsa. PROFIsafe komunikacija je sigurna i ne utiču modifikacije, promene u sekvenci telegrama, greške u prenosu, itd. Paralelni prenos sigurnosnih signala omogućava slobodan priključak uređaja u sigurnosnom kontroleru.

 

 

Inverter GA700

 

Fleksibilne mogućnosti primene

 

Integrisan digitalni ulaz na svakom 8-pinskom konektoru ostvaruje procenu dijagnostičkih signala svih povezanih sigurnosnih uređaja. Univerzalna 8-polna konekcija omogućava prebacivanje drugih uređaja koji se lako povezuju, npr. adapteri. Da bi se poboljšala kompatibilnost, plan za proširenje komunikacijskog interfejsa uključuje i dodatne protokole kao što su Ethernet / IP sa CIP-bezbednošću i EtherCAT sa FSoE.

 

safety fieldbox

 

 

Vaše prednosti na prvi pogled:

 

1. Univerzalni 8-polni priključci uređaja

2. Glatka i sigurna instalacija

3. Isplativo ožičenje mašina

4. Brza instalacija pomoću funkcije Plug and Play

 

Tehnički detalji:

 

1. 8 različitih sigurnosnih priključnih uređaja

2. 4 upravljačke ploče (sa EMERGENCY STOP se mogu povezati)

3. Napajanje putem M12 konektora 10A

4. Signalna komunikacija preko PROFINET / PROFI safe.

 

 

Veća dostupnost mašine i veći potencijal štednje

 

Magnetna brava AZM400 je uključena na tržište već nekoliko godina i to jasno pokazuje veliku primenu. Odlikuje se izuzetnim steznim silama od 10 000 N. Za magnetne brave, sigurnosni razvodni orman ispunjava kriterijume PL e ili SIL 3 za funkcije zaključavanja i PL d ili SIL 2 za funkcije otključavanja. Koristi se u kombinaciji sa novom Schmersal sigurnosnom razvodnom kutijom i sada je moguće povezati nekoliko AZM400 jedinica na PROFINET / PROFIsafe bezbedno strujno kolo. Ovo rešenje je očigledno ekonomski efikasnije nego opremanje svakog uređaja za zaključavanje PROFINET interfejsom.

 

 

 

 

safety fieldbox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ISO 9001
Sertifikovani sistem menadžmenta
 • Excom remote I/O za ex
 • Wireless u skladištima
 • Kontrola nakrivljenosti čepa
 • REŠENJA

 • TrackAndTrace u farmaciji
 • Automatska optička inspekcija
 • Programabilni safety kontroler
 •  

 • Kontrola celovitosti paketa
 • Prisustvo dizne u boci
 • Inspekcija štampe
 • Tipteh d.o.o. Beograd
  Ulica Moše Pijade 17A, Vrčin
  Tel/Fax: 011 8053 628, 011 8053 045