Proizvodi

Unitronics PLC

 

Unitronics™
ponovo redefiniše svet PLC uređaja:

PLC sa novim konceptom i virtualnim HMI


 

 

Jedinstven PLC kontroler, visokih performansi, zasnovan na proverenoj Unistream nagrađenoj seriji.

Unitronics sa ponosom predstavlja novu snažnu seriju kontrolera:  UniStream®PLC.

UniStream PLC je baziran na proverenom UniStream hardveru i UniLogic softveru koji unapređuju vašu sposobnost da sprovedete sve zadatke koje zahteva vaša mašina ili aplikacija.

Multifunkcionalni kontroler koji odgovara širokom opsegu aplikativnih zahteva, UniStram PLC korisnicima pruža naprednu komunikacionu podršku, uključujući 4.0 Industriju, uvodi jedinsteven koncept u virtuelnim HMI-ijevima.

 


Virtualni HMI -  Novi pristup automatizaciji

UniStream PLC kombinuje dve tehnologije u jednom uređaju:


- Virtuelni HMI -  PLC skladišti i pokreće logiku programa kao i HMI korisničku aplikaciju unutar samog PLC-a.
Ovo vam donosi jedinstvenu prednost. Možete da pregledate i upravljate mašinom ili da pristupite procesu  putem bilo kog mobilnog uređaja, računara ili uređaja za daljinski pristup.
- Hardver kontrolera – Moćni kontroler ima ugrađene I / O koji mogu da se proširuju do 2000 I / O, uključujući digitalne i analogne ulaze/izlaze, ulaze/izlaze visokih frekvencija kao i temperaturne ulaze i module za komunikaciju koji podržavaju Modbus, Ethernet / IP, MQTT, SQL, SNMP i druge protokole.

Zajedno sa UniStream PLC-om, Unitronics je predstavio i novu liniju kompatibilnih ekrana, nudeći korisnicima kompletan paket za različite zahteve PLC-ova i HMI-ijeva.

 


Softver za programiranje

UniStram PLC podrržava UniLogic All-in-one softver za programiranje koji skraćuje vreme progamiranja do 50% pomoću ugrađenih trendova i merača, automatsko podesivog PID-a, alata za kompleksne podatke, recepata i još mnogo toga.

UniLogic nudi OEM-iovima i sistemskim integratorima brže i lakše programsko rešenje jer se svi zadaci mogu programirati koristeći isto softversko okruženje. Korisnici mogu da naprave PLC aplikaciju, dizajniraju ekrane, kreiraju web stranice na više jezika i to sve čuvaju u biblioteci koju možete koristiti i u drugim projektima.

 


Najbolje u dve reči – Robusni PLC hardver i Virtuelni HMI


Svojim robusnim hardverom i izuzetno efikasnim softverom za programiranje koji štedi vreme,  novi kontroler koristi korisnicima na više načina, pojednostavljujući i ubrzavajući projekte, dok istovremeno nudi izvanrednu konfiguraciju.
Novi Unistream PLC kontroler koji fizički nema ekran - programira kao i do sada. Programira se i ekran (ako to želite), samo što on sada fizički ne mora biti prisutan. Ako ga zasta želite, možete koristiti neki od novih Unistream displeja, a ako ga ne želite fizički, uvek vam je dostupan kao virtuelni diplej konekcijom na PLC preko mobilnog telefona, tableta ili udaljenog računara. 

 

„Unitronics je poznat po izvanrednim inovacijama, a sa našim novim UniStream PLC-om uradili smo to ponovo“, rekao je Boaz Karmy, predstavnik prodaje i marketinga u Unitronics-u.
„Bogato opremljen i moćan, ali kompaktno dizajniran, UniStream PLC podiže lestvicu pružajući jedinstvene HMI virtuelne karakteristike i svestranu hardversku konfiguraciju koristeći istu programsku okolinu“.

 

Unistream ima ugrađenu podršku za EtherNet/IP.

 


https://unitronicsplc.com/unistream-series-plc/

 

 

 

 

 

  ISO 9001
Sertifikovani sistem menadžmenta
 • Excom remote I/O za ex
 • Wireless u skladištima
 • Kontrola nakrivljenosti čepa
 • REŠENJA

 • TrackAndTrace u farmaciji
 • Automatska optička inspekcija
 • Programabilni safety kontroler
 •  

 • Kontrola celovitosti paketa
 • Prisustvo dizne u boci
 • Inspekcija štampe
 • Tipteh d.o.o. Beograd
  Ulica Moše Pijade 17A, Vrčin
  Tel/Fax: 011 8053 628, 011 8053 045